17 Νοέμβρη

14 Νοεμβρίου 2016

Μόνο 3 μέρες έμειναν για τη γιορτή του Πολυτεχνείου. Φέτος μας πήρε ο κύκλος του νερού και μας σήκωσε. Δεν προλάβαμε καθόλου να ασχοληθούμε με τη 17 Νοέμβρη. Έτσι όμως είναι το νηπιαγωγείο, πρέπει να υπάρχει ελαστικότητα για να συμβαδίζουμε με τα ενδιαφέροντα των παιδιών.  Παρακάτω θα βρείτε ιδέες:Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Πολυτεχνείο 2015

10 Νοεμβρίου 2015
Σε μια εβδομάδα, την άλλη Τρίτη, θα γιορτάσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη το θέμα μας με τα αυτοκίνητα, για να συζητήσουμε και να μάθουμε για το Πολυτεχνείο, και θα επιστρέψουμε από την επόμενη Τετάρτη για την ολοκλήρωσή του.

Πολυτεχνείο 2014

Την επόμενη Δευτέρα θα γιορτάσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μια εβδομάδα με διάφορες δραστηριότητες για τη δημοκρατία και την ελευθερία

Πολυτεχνείο 2013

Την επόμενη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα έχουμε την επέτειο του πολυτεχνείου. Νομίζω πως είναι καιρός να αρχίσουμε με δραστηριότητες για τη θεματική προσέγγιση του Πολυτεχνείου. Μην ξεχνάμε πώς η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι πάνω απ’ όλα γιορτή της δημοκρατίας και τα δημοκρατικά ιδεώδη πρέπει να τα δείχνουμε στα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία.

Πολυτεχνείο 2012

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έχουμε την επέτειο του πολυτεχνείου. Αργήσαμε λίγο φέτος να ξεκινήσουμε τη θεματική προσέγγιση λόγω του “καρναβαλιού των ζώων”, για να φανταστείτε ολοκληρώσαμε το θέμα μόλις σήμερα το πρωί – δεν έχω προλάβει να βάλω και τις δραστηριότητες – και μας έχουν μείνει μόνο 3 μέρες.

Πολυτεχνείο 2011

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα γιορτάσουμε την επέτειο του πολυτεχνείου, που φέτος είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ευκαιρία λοιπόν να συζητήσουμε με τα παιδιά για ιδέες και έννοιες όπως Δημοκρατία, Δικτατορία, Ελευθερία, Παιδεία.