Skip to content

Ηλιακό σύστημα

Το ηλιακό μας σύστημα
Το ηλιακό μας σύστημα
  •  Το ηλιακό μας σύστημά έχει στο κέντρο του τον ήλιο.
  • Αποτελείται από 8 πλανήτες που γυρίζουν γύρω από τον ήλιο.
  • Οι πλανήτες είναι:
  1. Ερμής
  2. Αφροδίτη
  3. Γη
  4. Άρης
  5. Δίας
  6. Κρόνος
  7. Ουρανός
  8. Ποσειδώνας


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.