Πάσχα

Pasxa 2016Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Τρεις εβδομάδες έμειναν για τις διακοπές του Πάσχα, καιρός λοιπόν να αρχίσουμε σιγά σιγά, ίσως μαζί με την άνοιξη που φαίνεται ότι μας ήρθε για τα καλά.

Τα σχολεία κλείνουν για τις διακοπές του Πάσχα την Παρασκευή στις 22 Απριλίου και ανοίγουν πάλι την Δευτέρα 9 Μαΐου. Το μόνο άσχημο είναι πως φέτος η Πρωτομαγιά πέφτει την Κυριακή του Πάσχα. Αλλά δεν πειράζει.

Διάφορες ιδέες για το Πάσχα:

Πάσχα 2015

Πάσχα 2015

Ξεκινάμε γρήγορα γρήγορα τις δραστηριότητες για το Πάσχα γιατί έχουμε μόνο 7 μέρες, μέχρι τις διακοπές. Εμείς θα πάμε και μία επίσκεψη άρα μας μένουν 6 μέρες. Δεν πειράζει, η άνοιξη μπορεί να περιμένει για μετά το Πάσχα.

Πάσχα 2014

Τελείωσε και η 25η Μαρτίου και ξεκινάμε τη θεματική προσέγγιση για το Πάσχα. Τρεις εβδομάδες έμειναν για το Πάσχα, για την ακρίβεια δυόμιση. Φέτος το Πάσχα είναι στις 20 Απριλίου. Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει τη Δευτέρα σΠάσχα 2014τις 14 Απριλίου – τα σχολεία κλείνουν στις 11 – και οι διακοπές του Πάσχα κρατάνε μέχρι την Κυριακή 27 Απριλίου.

Έχω βάλει και το πασχαλινο ιστόγραμμα που φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά. Βέβαια, μας βγήκαν όλα σε κατασκευές αλλά τι να κάνουμε; Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα που βγήκε από τα ίδια τα παιδιά είναι να φτιάξουμε κάτι για το δημοτικό. Καθώς η σχολική χρονιά τελειώνει είναι καλό να αρχίσουμε διάφορες δράσεις για την ομαλή μετάβαση των παιδιών του νηπιαγωγείου στο δημοτικό.

Ιστόγραμμα Πάσχα 2014

Πάσχα 2013

ΈeasterBunnyEGGχουμε τρεις εβδομάδες για το Πάσχα γι’ αυτό καλό είναι να ολοκληρώσουμε με την άνοιξη και να ξεκινήσουμε να μιλάμε για το Πάσχα. Είναι αρκετός καιρός και θα μας φτάσει να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα. Φέτος το Πάσχα είναι στις 5 Μαΐου – τα σχολεία κλείνουν στις 26 Απριλίου και ανοίγουν στις 13 Μαΐου.

Πάσχα 2012

Δύο εβδομάδες μας έμειναν μόνο για το Πάσχα και πρέπει να τρέξουμε. Φέτος το Πάσχα είναι στις 15 Απριλίου. Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει τη Δευτέρα στις 9 Απριλίου – τα σχολεία κλείνουν στις 6 Απριλίου – και οι διακοπές του Πάσχα κρατάνε μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου.  Το Πάσχα προσφέρεται για διάφορες Θεματικές Προσεγγίσεις αλλά και Σχέδια Εργασίας μπορούν να προκύψουν, οπότε θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα.

Comments are closed.