Παιχνίδι μνήμης

Ένα χριστουγεννιάτικο παιχνιδάκι μέμορι που δημιουργήθηκε στην e-me. Τα παιδιά πρέπει να ανακαλύψουν τις ίδιες κάρτες με τα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στη σύγχρονη εκπαίδευση κάνοντας κάθε παιδί με τη σειρά presenter* για να δοκιμάσει να βρει τα ίδια. Αν ανοίξει διαφορετικές κάρτες χάνει τη σειρά του και παίζει ο επόμενος. Αν βρει τις ίδιες μπορεί να δοκιμάσει ξανά.

*Τελικά το δοκίμασα και δεν δουλεύει έτσι, όπως πολύ σωστά παρατήρησε η Όλγα (ευχαριστώ). Μόνο περιγραφικά μπορεί να παιχτεί αυτό το παιχνίδι, κάθε παιδί με τη σειρά του μας λέει ποιες κάρτες να ανοίξουμε και εμείς ακολουθούμε τις εντολές του.Επίσης, μπορούμε να δούμε την εργασία και σε full screen πατώντας αυτόν το σύνδεσμο:

https://content.e-me.edu.gr/wp-admin/admin-ajax.php?action=h5p_embed&id=580701

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

ΟΛΓΑ ΓΚΑΖΓΚΑΝΗreply
December 9, 2020 at 20:38

Καλησπέρα σας, πολύ ωραία η δουλειά σας και υποστηρικτική για το έργο μας. Αναφέρετε ότι μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στην τηλεκπαίδευση κάνοντας με τη σειρά κάθε παιδί presenter. Δίνοντας όμως αυτή τη δυνατότητα, χάνεται σε εμάς η δυνατότητα του share. Eκτός αν μου ξεφεύγει κάτι. Περιμένω την απάντησή σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

andronikireply
December 9, 2020 at 20:53
– In reply to: ΟΛΓΑ ΓΚΑΖΓΚΑΝΗ

Όχι, δε σας ξεφεύγει κάτι. Έχετε δίκιο. Το τέσταρα κι εγώ σήμερα και δε γίνεται. Οπότε μόνο περιγραφικά μπορεί να παιχτεί αυτό το παιχνίδι. Κάθε παιδί με τη σειρά του μας λέει ποιες κάρτες να ανοίξουμε εμείς, π.χ. “κυρία ανοίξτε την πρώτη και την τέταρτη” ή “ανοίξτε αυτή που είναι κάτω από το Άγιο Βασίλη” και εμείς ακολουθούμε τις δικές τους εντολές.
Ελπίζω να βοήθησα.

ΟΛΓΑ ΓΚΑΖΓΚΑΝΗreply
December 9, 2020 at 23:55

Βοηθήσατε αρκετά,ευχαριστώ και πάλι, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας. Καλά Χριστούγεννα

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.