Χριστούγεννα

8 Δεκεμβρίου 2018

Ξεκινήσαμε Χριστουγεννιάτικα! Φέτος η χριστουγεννιάτικη παράστασή μας θα είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Ο λύκος ξαναγύρισε”, μόνο που σε μας ο λύκος ξαναγύρισε… χριστουγεννιάτικα!

Και βέβαια μπορείτε να βρείτε και διάφορες άλλες ιδέες:

 

Κράτα το

Χριστούγεννα 2016

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Έμειναν 2 μόνο εβδομάδες και την τελευταία όλο και κάτι θα γίνει στο σχολείο. Εμείς φέτος για τη γιορτή μας επιλέξαμε πάλι την “Μπουγάδα του Άι Βασίλη”. Περάσαμε καλά πέρυσι και είπαμε να το δοκιμάσουμε και φέτος.

Χριστούγεννα 2015

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη δράση μας για τα Χριστούγεννα. Με το ζόρι μπορούμε να κρατήσουμε άλλο τα παιδιά. Φέτος τα Χριστούγεννα είναι Παρασκευή, τα σχολεία κλείνουν την Τετάρτη στις 23 Δεκέμβρη, οπότε έχουμε τρεισήμισι εβδομάδες στη διάθεσή μας. Του χρόνου μάλλον θα ξεκινήσουμε νωρίτερα.

Χριστούγεννα 2014

Ξεκινάμε Χριστούγεννα! Φέτος τα Χριστούγεννα είναι Πέμπτη άρα θα κάνουμε την γιορτή μάλλον Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και θα αφήσουμε την τελευταία μέρα – στις 23 Δεκεμβρίου – για χαλαρωτικές δραστηριότητες και τον αποχαιρετισμό.

Χριστούγεννα 2013

26 Νοεμβρίου σήμερα και νομίζω πως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσουμε τη χριστουγεννιάτικη προσέγγισή μας. Φέτος τα Χριστούγεννα πέφτουν Τετάρτη, άρα η γιορτή θα γίνει μάλλον Πέμπτη ή Παρασκευή και έτσι έχουμε 4 γεμάτες εβδομάδες για να να τα καταφέρουμε όλα.

Χριστούγεννα 2012

Μπήκαμε για τα καλά στα Χριστούγεννα, μια πολύ αγαπημένη εποχή. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε: να διαβάσουμε ιστορίες, να στολίσουμε το δέντρο, να φτιάξουμε στολίδια, να μιλήσουμε για τον Άγιο Βασίλη και άλλα πολλά.

Χριστούγεννα 2011

Πρώτη Δεκέμβρη σήμερα και νομίζω πως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε το θέμα των Χριστουγέννων στην τάξη μας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε ως Θεματική Προσέγγιση ή και ως Σχέδιο Εργασίας, αφού τα παιδιά ήδη έχουν αρχίσει να μιλάνε από μόνα τους για τα Χριστούγεννα.