Skip to content

Απόκριες – Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο

Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο
eBook (pdf)

 Απόκριες

Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο

Συγγραφέας: Ανδρονίκη, η Νηπιαγωγός

ebook (σε μορφή pdf)

Τιμή:  € 9.95

Αγορά online μέσω PayPal

paypal_logo



Αυτό το βιβλίο για τις Απόκριες αποτελεί ένα ενδεικτικό σχέδιο μαθήματος μιας θεματικής προσέγγισης για το νηπιαγωγείο. Οι θεματικές προσεγγίσεις αποτελούν θέματα που επιλέγει η ίδια η νηπιαγωγός να παρουσιάσει και να διερευνήσει μαζί με τα παιδιά, με διαθεματικό τρόπο. Αποτελεί δε ένα πολύτιμο βοήθημα για τη νηπιαγωγό.

Υπάρχει αναλυτικός σχεδιασμός των δραστηριότήτων, προσδιορισμός της χρονικής τους διάρκειας και επιλογή των μαθησιακών στόχων που επιδιώκονται. Επίσης, υπάρχει ολόκληρο το θεωρητικό πλάισιο, που εντάσσεται το πρόγραμμα, σύμφωνα με το ΔΕΠΠΣ.

Οι δραστηριότητες που προτείνονται είναι ενδεικτικές, αφού πολλές προκύπτουν από τα τρέχοντα γεγονότα και τα αυθόρμητα ενδιαφέροντα των παιδιών. Εσείς λοιπόν, μπορείτε να επιλέξετε από αυτές και να σχεδιάσετε παρόμοιες διαθεματικές δραστηριότητες, σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών της τάξης σας, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το ευρύτερο μαθησιακό περιβάλλον.

Μπορείτε να δείτε κάποιες σελίδες από το βιβλίο εδώ:

Περιεχόμενα 1Περιεχόμενα 2   Εισαγωγικό σημείωμα  ΒιογραφικόΟδηγίες χρήσης 1Οδηγίες χρήσης 2Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_030Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_031Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_032Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_033Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_034Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_035Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_036Απόκριες-Σχέδιο μαθήματος για το νηπιαγωγείο_Page_037

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.