Ευχές για το 2013

Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για Υγεία, Αγάπη και Δημιουργία σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς με ένα ωραίο πίνακα και μια πολύ ωραία μουσική (έλληνα συνθέτη).

Πηγή: Γιάννης Κρανιδιώτης

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

 

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Χριστούγεννα

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Έμειναν 2 μόνο εβδομάδες και την τελευταία όλο και κάτι θα γίνει στο σχολείο. Εμείς φέτος για τη γιορτή μας επιλέξαμε πάλι την “Μπουγάδα του Άι Βασίλη”. Περάσαμε καλά πέρυσι και είπαμε να το δοκιμάσουμε και φέτος. Όλες τις δραστηριότητες για το θεατρικό θα τις βρείτε παρακάτω καθώς θα τις αναρτώ αλλά σιγά σιγά γιατί δεν προλαβαίνω τίποτα αυτές τις ημέρες. Και βέβαια μπορείτε να βρείτε και διάφορες άλλες ιδέες:

 

Κράτα το

Χριστούγεννα 2015

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη δράση μας για τα Χριστούγεννα. Με το ζόρι μπορούμε να κρατήσουμε άλλο τα παιδιά. Φέτος τα Χριστούγεννα είναι Παρασκευή, τα σχολεία κλείνουν την Τετάρτη στις 23 Δεκέμβρη, οπότε έχουμε τρεισήμισι εβδομάδες στη διάθεσή μας. Του χρόνου μάλλον θα ξεκινήσουμε νωρίτερα.

Χριστούγεννα 2014

Ξεκινάμε Χριστούγεννα! Φέτος τα Χριστούγεννα είναι Πέμπτη άρα θα κάνουμε την γιορτή μάλλον Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και θα αφήσουμε την τελευταία μέρα – στις 23 Δεκεμβρίου – για χαλαρωτικές δραστηριότητες και τον αποχαιρετισμό.

Χριστούγεννα 2013

26 Νοεμβρίου σήμερα και νομίζω πως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσουμε τη χριστουγεννιάτικη προσέγγισή μας. Φέτος τα Χριστούγεννα πέφτουν Τετάρτη, άρα η γιορτή θα γίνει μάλλον Πέμπτη ή Παρασκευή και έτσι έχουμε 4 γεμάτες εβδομάδες για να να τα καταφέρουμε όλα.

Χριστούγεννα 2012

Μπήκαμε για τα καλά στα Χριστούγεννα, μια πολύ αγαπημένη εποχή. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε: να διαβάσουμε ιστορίες, να στολίσουμε το δέντρο, να φτιάξουμε στολίδια, να μιλήσουμε για τον Άγιο Βασίλη και άλλα πολλά.

Χριστούγεννα 2011

Πρώτη Δεκέμβρη σήμερα και νομίζω πως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε το θέμα των Χριστουγέννων στην τάξη μας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε ως Θεματική Προσέγγιση ή και ως Σχέδιο Εργασίας, αφού τα παιδιά ήδη έχουν αρχίσει να μιλάνε από μόνα τους για τα Χριστούγεννα.

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.